Meteen naar de inhoud

hypnomind.eu

HypnoTHERAPIE

Ben jij op zoek naar hulp bij psychische of lichamelijke klachten die jou blokkeren of belemmeren en waardoor jij niet het beste uit jezelf en jouw leven kan halen?

 

  • Wil je nu eindelijk eens definitief van deze klachten af?
  • Wil je nu eindelijk eens de juiste en deskundige hulp?
  • Wil je nu eindelijk eens je hoofd leegmaken zodat je ruimte kunt maken voor belangrijkere zaken?

 

Dan is dit je eerste stap naar een nieuw leven én blijvende verandering.

~ if you want to change the fruit, you have to change the roots ~

Hypnose therapie verandert je leven!

Je hebt al veel geprobeerd om van je klachten af te komen, maar helaas nog niet het beoogde succes ervaren en / of bereikt. Wellicht heb je al verscheidene trainingen, therapieën, trajecten en dergelijke gevolgd. Ze hadden wel resultaat, maar vaak niet dat wat je voor ogen had en vaak ook maar van korte duur, waarin je teleurgesteld bent omdat je er echt hard voor hebt gewerkt en zoveel moeite voor hebt gedaan om er vanaf te komen én toch heb je niet het gewenste resultaat bereikt.

Kortom, je hebt al veel ondernomen maar bent nog steeds op zoek naar een oplossing.

Wat is Hypnotherapie?

Directe hypnose maakt gebruik van de sterkste “Tool” die je zelf al hebt. Jouw innerlijke kracht om dingen te bereiken die je nooit eerder voor mogelijk had gehouden. Zeg maar “Jouw beste ik”

Directe hypnose is dus geen langdurige ontspanning therapie, waarbij je wellicht wel in een lichte staat van trance zou kunnen gaan.  Nee….. directe hypnose gaat meteen “straight 2 the point”, met andere woorden naar de kern van jouw probleem en / of blokkade om deze snel én effectief én blijvend op te lossen, wat de oorzaak ook is.

Het is volgens onze cliënten een werkelijk ‘unieke’ en mooie ingrijpende ervaring met “directe” blijvende resultaten.

Waar psychologen en gedragstherapeuten werken op basis van een (vaak langdurig) traject en het “bewuste” niveau, werken wij met het “onder” bewustzijn. Problemen worden niet alleen aangepakt, maar worden juist direct bij de wortel aangepakt.

Vaak al in 1 à 2 sessies is er direct resultaat te boeken. Natuurlijk afhankelijk van de grootte van jouw klacht, blokkade en / of probleem. Het is belangrijk dat je open staat voor een behandeling middels hypnose technieken. 

Herken jij een van de volgende onderwerpen en wil je graag meer weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan snel contact met ons op.

Waarom Hypnomind?

Het gaat natuurlijk allemaal in eerste instantie om jou. Wij vinden het belangrijk dat jij dat ook zo ervaart en ons streven is dan ook dit te kunnen bewerkstelligen.

Communicatie is natuurlijk heel belangrijk. Mijn streven is dan ook de onderwerpen die ik met jou bespreek geheel eerlijk en open te kunnen doen.

Niet iedereen heeft hetzelfde budget. Wij nemen altijd tijdig met jou de kosten door en bekijken diverse mogelijkheden. In sommige gevallen kun je de kosten deels of geheel vergoed krijgen door je zorgverzekeraar.

HypnomindUp